WELKOM BIJ DAIOKAN

Toffe fotoshoots voor iedereen.Betaal enkel als je tevreden bent.   

Hoe het werkt

Plan de foto shoot in

Vraag een foto shoot aan via onze website. We nemen vervolgens contact op met jou om de shoot in te plannen en de juiste fotograaf naar jou te sturen. Je hoeft niets te betalen vooraf!

Bekijk de foto’s

Na de shoot ontvang je een verwittiging via mail dat je foto’s klaar staan op onze website. Neem je tijd om ze te bekijken. 

Order en download

Ben je tevreden van het resultaat? Top! Dan heb je optie om de foto’s aan te kopen in hoge kwaliteit zonder watermerk. Niet tevreden, geen probleem, er is geen verplichting om aan te kopen!

Meer over Daiokan

fotoshoot belgië

We werken enkel samen met de beste fotografen in België. 

Daiokan is het platform bij uitstek voor professionele foto shoots.

Elke fotograaf waar we mee samenwerken zitten al jaren in het vak. Via Daiokan kan je gebruik maken van hun diensten zonder enig risico. Je koopt de foto’s enkel aan indien je er tevreden van bent! Geen verborgen kosten!

Soorten shoots

Je kan bij Daiokan terecht voor verschillende soorten shoots:

  1. Portretfotografie
  2. Familiefotografie
  3. Studiofotografie
  4. Koppelfotografie

De shoot kan doorgaan in een studio maar ook op de locatie van jouw keuze. 

fotoshoot in belgie

fotograaf

fotoshoot in belgie

fotograaf

Soorten shoots

Je kan bij Daiokan terecht voor verschillende soorten shoots:

  1. Portretfotografie
  2. Familiefotografie
  3. Studiofotografie
  4. Koppelfotografie

De shoot kan doorgaan in een studio maar ook op de locatie van jouw keuze. 

fotograaf

Bekijk en order jouw foto’s. 

Je betaalt enkel voor de foto’s die je goed vindt. Is dat geen enkele? Geen probleem, dan betaal je niets. 

Na de shoot ontvang je een mail met een link naar jouw foto’s op onze website, hier heb je de optie om de foto’s te kopen per stuk, of allemaal aan een sterke korting. 

Wat onze klanten zeggen

“De foto’s zien er super uit en geven onze persoonlijkheden heel goed weer”

Mijn dochter houdt er niet van om te poseren voor foto’s maar ze was heel  blij met het resultaat  van de fotoshoot met Eveline. We zien er beiden natuurlijk uit en hadden veel plezier op de shoot. Een echte aanrader. Bovendien betaal je niet indien je niet tevreden bent met de foto’s!

Katerina

“Heerlijke herinneringen”

Op onze laatste reis aan zee op het idee gekomen om een foto shoot te organiseren. Via Daiokan kwamen we bij Robin terecht. Toffe shoot en prachtige resultaten. Bovendien loop je geen risico want je betaalt pas achteraf en enkel als je tevreden bent. 

Mike

“Enorm blij met onze foto’s”

Bedankt is niet goed genoeg! Stefanie heeft ons als koppel zo mooi in beeld gebracht.  We voelden ons direct op ons gemak waardoor de foto’s naturel overkomen. Bovendien dienden we niets op voorhand te betalen. Omdat de foto’s zo goed waren kochten we ze achteraf wel allemaal!

Stefaan en Marie

“Dankjewel voor de leuke foto shoot”

We hoorden via vrienden dat we een gratis fotoshoot via Daiokan kunnen aanvragen. Dat deden we dan ook voor ons weekend in de Vlaamse Ardennen. Mike, onze fotograaf nam ruim zijn tijd om onze familie te fotograferen. Achteraf zagen we het resultaat via de website, waarna we prompt de foto’s aankochten. 

Magali

Vraag gratis een fotoshoot aan. 

Geen verplichtingen om aan te kopen, geen verborgen kosten. Vul hieronder je voornaam en email in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Vragen?  

Aarzel niet om ons te contacteren

[tcb-script] (function() { var qs,js,q,s,d=document, gi=d.getElementById, ce=d.createElement, gt=d.getElementsByTagName, id=”typef_orm_share”, b=”https://embed.typeform.com/”; if(!gi.call(d,id)){ js=ce.call(d,”script”); js.id=id; js.src=b+”embed.js”; q=gt.call(d,”script”)[0]; q.parentNode.insertBefore(js,q) } })() [/tcb-script]

Daiokan werkt samen met ambitieuze fotografen  wereldwijd.

500+

Actieve Daiokan fotografen in België

25,000+

Professionele foto’s verkocht via Daiokan. 

1500+

Tevreden klanten