Wanted:

Fotografiestudenten/hobbyfotografen op zoek naar een leuke bijverdienste

Interesse?

Ja! Vertel me meer

Voor wie ga je werken? 

Daiokan NV. is een gloednieuwe onderneming die samenwerkt met fotografen wereldwijd. Onze ambitie is om het beste fotografie platform ter wereld te worden, voor zowel fotografen als klanten. Meer info hier: https://daiokan.com/

Over Daiokan

Daiokan is het platform bij uitstek voor professionele foto shoots. We matchen klant met fotograaf en beschikken over een geraffineerd sales systeem waarbij fotografen heel makkelijk hun foto’s (en up-sales) kunnen verkopen. 

Wat we van jou verwachten. 

  • checkJe test onze fotografie software uit en geeft ons regelmatig feedback van wat  goed is en want slecht is. 
  • checkJe gaat op locatie naar sportevenementen voor kinderen: voetbal, basketbal, tennis,…) en neemt professionele foto’s van het evenement. Je benadert de ouders, stelt jezelf voor als professioneel fotograaf en vraagt naar de naam en mailgegevens van de ouders. Je vertelt hen dat ze de foto’s dan vrijblijvend achteraf kunnen aankopen. In de avond upload je de foto’s in het systeem waarna alle ouders automatisch verwittigd worden. 
  • checkJe gaat op locatie naar verschillende evenementen in België en neemt professionele foto’s. Dit kunnen verschillende soorten events zijn: hondenshow, optredens, binnenspeeltuin, wakeboard evenement, festivals, …). Je benadert mensen, stelt een professionele mini-shoot voor, vraagt hun gegevens en upload de foto’s in de avond in ons systeem.  

Over jou

  • checkJe bent een talentvolle student fotografie of hobbyfotograaf.
  • checkEigen vervoer hebben is mooi meegenomen, anders zal je iets langer onder weg zijn via het openbaar vervoer. 
  • checkJe bent sociaal/communicatief en deinst er niet voor terug om mensen aan te spreken. 
  • checkJe bent bereid om in weekends te werken.

Wat win jij er mee?

Training. Al onze fotografen krijgen een opleiding hoe de klanten te benaderen. 

Geld. Je krijgt een minimumsalaris van 50 EUR per dag. Laat je echter niet misleiden door dit bedrag! Afhankelijk van hoeveel sales je doet kan dit bedrag makkelijk oplopen tot 850 EUR per dag! 

Daiokan is een jong bedrijf, als je het goed doet kan je mee aan de basis liggen van een bedrijf met torenhoge ambities. 

Flexibel werk. Werk waar en wanneer het jou uitkomt. Je kan makkelijk vanuit het buitenland werken ook. 

Interesse? Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten!

Stuur een mailtje naar [email protected] en laat ons weten waarom jij graag met ons wil samenwerken. Voeg ook enkele foto’s toe van je portfolio.

Neem contact op met ons